ZidDeco

Usluge

Dekorativne boje

Boje pobuđuju različite emocije i imaju ključnu ulogu pri uređenju prostora. Mogu nas umiriti ili učiniti produktivnijima, istaknuti osobnost ili jedinstvenost prostora,a najvažniije je da se odabirom boja u prostoru osjećamo ugodno i zadovoljno.

Uz našu pomoć možete stvoriti ekskluzivne i elegantne interijere unikatnog izgleda, modernog ili klasičnog stila, koristeći različite efekte:
zlatni, srebrni, oksidni, antički, efekt patine, svileni efekt perle, baršuna, satena, svjetlosni pješćani odsjaj, efekt štofa, jeans-a, shantung efekt.

Široka paleta boja i efekata pogodna je za uređenje stana, kuće, javnih lokala, barova, diskoteka, kina, bolnica, kao i za dekoraciju objekata od kulturnog,
povijesnog i vjerskog značaja.
Za radove koristimo boje renomiranih talijanskih tvrtki San Marco i Valpaint, napravljene od prirodnih materijala sa visokim ekološkim standardima, parapropusne, otporne na pranje i habanje sa dugim vijekom trajanja.

Dodavanjem aditiva sa snagom srebrnih iona površina dobiva sveobuhvatnu i trajnu zaštitu od bakterija, gljivica, plijesni i algi.
Uz adekvatnu pripremu, boje je moguće nanijeti na različite površine, kao što su beton, gips, drvo, željezo, PVC, staklo.
Dodatno ih je moguće zaštititi voskom, finishom i akrilnim lakovima.  

ZidDeco
ZidDeco

Usluge

Usluge koje nudimo

Dekorativne boje

Boje pobuđuju različite emocije i imaju ključnu ulogu pri uređenju prostora.

Dekorativne tehnike

Ljubitelji urbanog i industrijskog stila ovim tehnikama mogu realizirati moderne i suvremene interijere.

Mikrocement

Microcement je idealno rješenje za ljubitelje inovativnih i kontinuiranih površina, kojima se postiže moderan ili rustikalan interijer.